Bayburt Mesleki Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 458 2117267
WEB https://bayburtmesem.meb.k12.tr
Adres : GENÇOSMAN MAH. ALPEREN SK. NO 8 İÇ KAPI NO 9 MERKEZ / BAYBURT
VİZYON : Merkezimizde öğretmen için öğrenme ve kendini sürekli olarak yenileme, özellikle çırak ve kursiyerlerin bilgi, beceri ve mesleki alışkanlık kazanması için bir ihtiyaçtır. Merkezimizin her velisi, çırak öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmelidir. Merkezimizde her öğretmen ve her çırak, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanmalıdır. Merkezimizde, çalışanlar görevini yaparken; kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede hiçbir endişeleri olmasın. Merkezimizdeki bütün personel her gün daha iyiye ulaşmak ve mükemmeli yakalamak için çaba göstermektedir.
MİSYON : “Biz BAYBURT MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ tüm idareci, öğretmen ve personeliyle bütün çırak öğrencilerin ve kursiyerlerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onların milli ahlaki ve insani değerleri tanıyarak benimsemelerine ortam hazırlamak; onlara çalışmanın ve başarının erdemini, Türk Kültür ve değerlerine bağlı, evrensel insani ilkelerine saygılı, toplumumuzun ve insanlığın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler, kazandırmak için varız.”
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün tam yıl
Saatler : 08:50-16:30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Şehir içi dolmuş, taksi
Yerleşim Yeri : Genç Osman M., Recep Tayyip ERDOĞAN Bulvarı, ESOB Binası, Merkez, Bayburt
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 km
Kontenjan Bilgileri :